Buren Scriptieprijs voor Insolventierecht

Ter bevordering van het enthousiasme en de belangstelling voor het insolventierecht in de breedste zin heeft BUREN in samenwerking met Celsus juridische uitgeverij de BUREN Scriptieprijs voor Insolventierecht in het leven geroepen.

Studenten die studeren aan een Nederlandse universiteit, die hun scriptie hebben geschreven op het gebied van insolventierecht en die tussen 1 juli 2018 en 31 augustus 2019 zijn afgerond en zijn beoordeeld met een 8 of hoger komen in aanmerking voor deze prijs. De scriptie mag dit jaar ook in het Engels geschreven zijn. Tot op heden moest de scriptie in het Nederlands opgesteld zijn.

Deelnemers maken kans op een studentstage op de afdeling Herstructurering & Insolventie van BUREN, waar ze veel kunnen leren van ervaren advocaten insolventierecht en faillissementscuratoren.

Het enige dat ze moeten doen is hun masterscriptie nog vóór 16 september 2019 aanmelden voor de BUREN Scriptieprijs voor Insolventierecht. De winnaar kan bovengenoemde studentstage tegemoet zien, krijgt een geldbedrag van 500 euro bijgeschreven op zijn/haar bankrekening én de scriptie wordt in boekvorm uitgegeven.

Meer informatie in het Nederlands: www.burenlegal.com/nl/scriptieprijs2019
More information in English: www.burenlegal.com/en/thesisprize2019