BUREN Scriptieprijs voor Insolventierecht 2020

BUREN looft jaarlijks in samenwerking met Celsus Juridische Uitgeverij de BUREN Scriptieprijs voor Insolventierecht uit voor de beste scriptie op het gebied van het insolventierecht. De jury van de BUREN Scriptieprijs voor Insolventierecht bestaat uit prof. mr. B. Wessels (emeritus hoogleraar internationaal insolventierecht aan de Universiteit Leiden), mr. H.J. de Kloe (universitair docent Insolventierecht aan Erasmus Universiteit in Rotterdam) en mr. M.J.H. Vermeeren (partner en advocaat BUREN).

Ben jij de student die:

  • ​studeert aan een Nederlandse universiteit;
  • een geweldige masterscriptie heeft geschreven op het gebied van insolventierecht, die beoordeeld is met een 8 of hoger;
  • waarvan de scriptie beoordeeld is ná 1 september 2019 en vóór 31 augustus 2020;
  • en die de scriptie in het Nederlands óf Engels heeft opgesteld?

Dien dan je scriptie in voor de BUREN Scriptieprijs voor Insolventierecht 2020! De termijn voor inzending sluit op 18 september 2020.

Wat kan je winnen:

  • EUR 500;
  • je krijgt de mogelijkheid om een studentstage te lopen op de afdeling herstructurering & insolventie van BUREN;
  • en de winnende scriptie zal in boekvorm worden uitgegeven door Celsus Juridische Uitgeverij, waarvan de auteur vijf exemplaren ontvangt.

Hoe kan je meedoen:
Je kan meedoen door je geanonimiseerde scriptie (zonder vermelding van de auteur, universiteit of begeleider) samen met het ingevulde en ondertekende aanmeldformulier te sturen aan: scriptieprijs@burenlegal.com t.a.v. mr. drs. Ruud Brunninkhuis (secretaris van de jury).

Download het reglement en het aanmeldformulier voor de BUREN Scriptieprijs voor Insolventierecht 2020 op: https://www.burenlegal.com/nl/scriptieprijs2020

Over BUREN

BUREN is een dynamisch kantoor van advocaten, (kandidaat-) notarissen en belastingadviseurs die nauw samenwerken in multidisciplinaire teams. Het kantoor, met meer dan 120 medewerkers, heeft vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Luxemburg, Shanghai en Beijing. Daarnaast heeft het kantoor diverse buitenlandse desks (China, Duitsland / Oostenrijk, Hong Kong, Japan, Latijns-Amerika en Rusland / CIS) voor haar (inter)nationale cliënten.

BUREN adviseert aansprekende (inter)nationaal opererende ondernemingen, instellingen en investeringsfondsen, behoort tot de top van de middelgrote kantoren in Nederland en heeft een omvangrijk netwerk van verscheidene vooraanstaande buitenlandse advocatenkantoren.

Over Celsus Juridische Uitgeverij

Celsus Juridische Uitgeverij is een full service tekst- en publicatiebureau voor de juridische praktijk, en legt zich toe op het redigeren, vormgeven, produceren, drukken en uitgeven van juridische boeken en andere teksten. Dat kunnen monografieën, proefschriften, vriendenboeken, congresbundels, artikelen, maar ook masterscripties van rechtenstudenten zijn.