Banner Raad van State
Banner Hoffelijk Juridisch
Banner KNB
Banner Openbaar Ministerie
Banner CPO
Banner Raad van State
Banner Hoffelijk Juridisch
Banner KNB
Banner Openbaar Ministerie
Banner CPO

Adverteren bij Ars Aequi

Ars Aequi is het grootste juridische tijdschrift en online platform voor juristen van Nederland. 

Het hoger onderwijs gebruikt Ars Aequi intensief als basis voor colleges, tentamens en scripties. Álle rechtenstudenten (ruim 40.000) en docenten en wetenschappelijk medewerkers hebben via hun onderwijsinstellingen toegang tot online artikelen van Ars Aequi, de laatste juridische wetenschappelijke artikelen, annotaties, nieuwe wetgeving en het online archief van Ars Aequi.
Ars Aequi is bijzonder geliefd onder topstudenten. Álle rechtenstudenten hebben toegang tot de online artikelen van Ars Aequi, maar de meest ambitieuze studenten (ruim 2.500) hebben naast digitale toegang ook een abonnement op het prachtig vormgegeven papieren tijdschrift Ars Aequi Maandblad.

Maar ook de rechtspraktijk kan niet zonder Ars Aequi. Nagenoeg alle grote advocatenkantoren hebben een abonnement op het tijdschrift en een licentie voor toegang tot online artikelen van Ars Aequi, evenals alle juristen en fiscalisten bij de Rijksoverheid, de rechterlijke macht, gemeentes, provincies, accountants, banken, verzekeraars, pensioenuitvoerders en het bedrijfsleven. Bij elkaar ruim 71.000 praktijkjuristen.

Het Maandblad heeft een oplage van 4.000. De digitale nieuwsbrief bereikt maandelijks ruim 34.000 abonnees. De website heeft gemiddeld 69.500 pageviews per maand en 18.500 unieke artikeldownloads per maand. Op social media worden de berichten van Ars Aequi dagelijks door ruim 25.000 volgers actief gelezen, geliked, becommentarieerd en gedeeld.

Ars Aequi biedt de adverteerder verschillende mogelijkheden om de doelgroep te bereiken:

 • Advertentie in Ars Aequi Maandblad (zowel in het papieren als in het digitale maandblad exemplaar)
 • Advertentie in een Online artikel of annotatie naar keuze, kies bijvoorbeeld een veelgelezen artikel of een artikel met een specifiek rechtsgebied of onderwerp
 • Advertorial bij een Online artikel of annotatie naar keuze, max 200 woorden met afbeelding en link
 • Advertorial in de maandelijkse Ars Aequi Nieuwsbrief, max 300 woorden met afbeelding en link
 • Advertorial in een contentblok op een specifieke pagina van de website van Ars Aequi. Bijvoorbeeld een juridische master, een cursus, een symposium, een stage, een event, een vacature, een promotieplaats etc.
 • Banner op alle pagina’s van de website van Ars Aequi
 • Bericht op de social media van Ars Aequi (Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter)

Bekijk hier de geplande Ars Aequi uitgaven voor 2021

Voor meer informatie over deze en andere (maatwerk) mogelijkheden en pakketten neem contact op met:

   

  Adverteren bij Ars Aequi