Banner Hoge Raad
Banner De Rechtspraak
Banner KokxDeVoogd
Banner Maverick
Banner Hoge Raad
Banner De Rechtspraak
Banner KokxDeVoogd
Banner Maverick

Rechtspraak Vreemdelingenrecht

Alle uitspraken met annotaties die gepubliceerd zijn in Rechtspraak Vreemdelingenrecht van 2000 tot en met 2014 zijn hier digitaal ontsloten en online te raadplegen.

Tot en met 2015 verscheen er jaarlijks bij Ars Aequi een overzicht van de ontwikkelingen in de rechtspraak op het gebied van het vreemdelingen- en vluchtelingenrecht in de serie Rechtspraak Vreemdelingenrecht. De 100 belangrijkste uitspraken van het voorgaande jaar zijn voorzien van bondige annotaties waarin gezaghebbende auteurs de uitspraak helder inleiden, de ontwikkeling van het betreffende leerstuk schetsen, en verwijzen naar relevante jurisprudentie en literatuur.

De uitspraken zijn opgenomen in het online archief van Ars Aequi, je kunt toegang krijgen tot het archief via een abonnement of via een licentie met ip-toegang op Ars Aequi.

Naar Rechtspraak Vreemdelingenrecht overzicht >>

Zoek uitspraken in Archief >>

UCERF – Actuele ontwikkelingen in het familierecht

Alle artikelen die gepubliceerd zijn in de UCERF-reeks sinds 2007 zijn hier digitaal ontsloten en online te raadplegen.

De wetenschappers van het Utrecht Centre for European Research into Family Law (UCERF) beschrijven en analyseren in de Ars Aequi UCERF-reeks de actuele ontwikkelingen in het familierecht. Zij doen in de artikelen verslag van toonaangevend wetenschappelijk onderzoek op het gebied van familierecht. Jaarlijks worden de meest recente UCERF-publicaties ontsloten en toegevoegd aan het online archief.

De artikelen zijn opgenomen in het online archief van Ars Aequi, je kunt toegang krijgen tot het archief via een abonnement of via een licentie met ip-toegang op Ars Aequi.

Naar UCERF overzicht >>

Zoek artikelen in Archief >>

Webboeken

Webboeken zijn digitale boeken die vrijwel exact overeen met het papieren boek (inclusief paginanummering). Webboeken zijn online in te zien en beschikken over een aantal handige functies zoals direct naar het paginanummer overeenkomstig met het boek gaan, doorklikken vanuit de inhoudsopgave, zoeken in de tekst en klikbare voetnoten. 

De webboeken zijn alleen online beschikbaar. Je hebt dus altijd een internetverbinding nodig om het boek te kunnen inzien. Het boek kan niet opgeslagen, gedownload, gekopieerd of geprint worden.

    Ars Aequi Webboeken zijn alleen aan te schaffen via onze webwinkel. Na aankoop van een webboek heb je meteen toegang. Je hebt dan 1 jaar lang onbeperkt toegang tot het webboek. Het is ook mogelijk om op ip-niveau toegang te krijgen tot een webboek, neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

    Naar Webboek overzicht >>

    Zoek webboeken in Archief >>