Lezing: NEW Legal Thinking on Fintech

met Jan Kees de Jager

Datum en tijd:
3 december 2019 19:00 - 22:30 uur

Locatie:
Rotterdam Science Tower

Marconistraat 16

3029 AK Rotterdam

Op dinsdag 3 december organiseren de Rotterdam Executive School of Law Executive Education en het International Center for Financial law & Governance een lezing uitgesproken door Jan Kees de Jager, CFO van KPN en voormalig minister van Financiën, met de titel: ‘NEW legal thinking on Fintech’.
Jan Kees de Jager zal ons meenemen in de digitalisering van de financiële sector met deelonderwerpen als bijvoorbeeld big data, cybersecurity en crypto’s. Hij zal ingaan op actuele vragen, zoals: of de gehele structuur van ons financiële stelsel verandert? Wordt het innoverende karakter van de Fintechs belemmerd door te veel regelgeving en toezicht? Of is dit juist nodig als tegenwicht tegen FAMGA en ten behoeve van onze privacy? En wat te denken van de gewijzigde gedragseconomische inzichten in de financiële sector?

Panel
Na de lezing van ongeveer 45 minuten volgt een interactief gedeelte met een panel bestaande uit de fintech professionals Gilbert Gooijers (Founder en Managing Director CM.com), Wieger ten Have (Head Regulatory Compliance Flow Traders), Bernold Nieuwsteeg (Cybersecurity -expert en Founder van CrossOver), Sem Nouws (De Nationale DenkTank 2019) en Anne Hakvoort (Advocaat FG Lawyers).

Moderator van de avond is Esther van Rijswijk

Programma
19.00 uur Ontvangst
19.30 uur NEW Legal Thinking on Fintech door Jan Kees de Jager
20.15 uur Paneldiscussie en interactie met zaal
20.45 uur Wrap up
21.00 uur Borrel, napraten en netwerken
22.30 uur Einde bijeenkomst

Kosten: gratis
Aanmelden: www.executivemasters.nl/lezingen/new-legal-thinking-on-fintech. Meld u op tijd aan, want het aantal plaatsen is beperkt.