Debatmiddag ‘De toekomst van de notariële opleiding’

Datum en tijd:
5 juni 2019 14:00 - 17:30 uur

Locatie:
Stichting tot Bevordering der Notariële Wetenschap

Van Eeghenstraat 222

1071 GM Amsterdam

De universitaire opleiding Notarieel recht maakt dit collegejaar zestig jaar deel uit van het onderwijsaanbod van de Vrije Universiteit Amsterdam. Dit wordt op woensdag 5 juni 2019 gevierd met een notariële debatmiddag. Tijdens de bijeenkomst wordt gedebatteerd over de toekomst van de notariële opleiding. De sprekers werpen een blik op de toekomst. De samenleving verandert snel: welke gevolgen heeft dit voor het notariële onderwijsaanbod?

Sprekers:

  • Mr. M.A.J. (Manon) Cremers is notaris en partner bij Stibbe en alumnus van de opleiding Notarieel recht aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Manon is redacteur van het Tijdschrift voor Jaarrekeningenrecht en van het Tijdschrift voor de Ondernemingsrechtpraktijk (TOP).
  • Mr. N. (Nick) van Buitenen is voorzitter van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB) en notaris bij Van Grafhorst Notarissen te Utrecht.
  • Mr. F. (Fred) Teeven is oud-staatssecretaris van Veiligheid en Justitie en alumnus van de opleiding Notarieel recht aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Fred Teeven is columnist van het Notariaat Magazine.
  • Prof. mr. B.C.M. (Boudewijn) Waaijer is hoogleraar Notarieel recht aan de Vrije Universiteit Amsterdam en oud-notaris bij Boekel.

De debatmiddag wordt gevolgd door een feestelijke borrel.

Kosten: gratis
Aanmelden: https://fd20.formdesk.com/vuamsterdam/SymposiumNotarieelRecht