Collegetour met strafrechtadvocate mr. Natacha Harlequin

Datum en tijd:
21 november 2023 19:30 - 21:30 uur

Locatie:
Rijksuniversiteit Groningen

Aula van het Academiegebouw

Na het succes van de eerste twee edities van de 'ARW neemt je mee'-Collegetour van de faculteit Rechtsgeleerdheid in Groningen met Rijdende Rechter mr. John Reid en strafrechtadvocate mr. Bénédicte Ficq, heeft de sectie Algemene Rechtswetenschap wederom twee tot de verbeelding sprekende juristen uit de rechtspraktijk bereid gevonden om te komen spreken!

De eerste Collegetour van dit collegejaar vindt plaats op dinsdagavond 21 november in de Aula van het Academiegebouw met niemand minder dan strafpleitster mr. Natacha Harlequin. In 2019 is Harlequin verkozen tot beste vrouwelijke advocate van het jaar. Haar specialisatie ligt op het gebied van zeden- en levensdelicten.

De inloop van de avond is om 19.30 uur en de aanvang om 20.00 uur. Tijdens de Collegetour gaat mr. Berend Roorda met mr. Natacha Harlequin in gesprek over haar studententijd, studiekeuze en haar uiteindelijke baan in de rechtspraktijk. Het publiek krijgt tijdens de avond ook de gelegenheid om vragen te stellen. De Collegetour-avond duurt tot ongeveer 21.30 uur.

Aanmelding: https://docs.google.com/forms/d/1nzd_h8kZFrloUQ8J6y0vOfwZMBLeCH_4TE24OqWiRd4/viewform?edit_requested=true
Meer informatie: https://www.rug.nl/rechten/agenda/collegetour-met-strafrechtadvocate-mr-natacha-harlequin